Direct mail

 Ontdek de impact van fysieke post via onze website Directmailverzenden.nl. Onze gerichte postcampagnes verhogen betrokkenheid en stimuleren conversies. Ervaar meetbare resultaten voor uw marketingstrategie.

De kans is groot dat je dit leest op een apparaat, zoals een laptop, tablet of smartphone, en je wellicht denkt: direct mail? Post? Is dat niet ouderwets? Maar stel je voor dat je een leuk vakantiekaartje ontvangt van een vriend, het geboortekaartje van je nichtje of een nieuwjaarskaartje met korting van je favoriete kledingwinkel. Direct mail blijft relevant, zelfs in het digitale tijdperk. Maar waarom zou je eigenlijk direct mailings verzenden?

Een belangrijk voordeel van direct mailings is dat je iets tastbaars aanbiedt in deze digitale tijd. Het feit dat iemand fysiek iets van jou in handen heeft, creëert een sterkere binding met jouw merk of product dan wanneer iets alleen op een scherm wordt gezien. Veel mensen vinden het nog steeds leuk om post te ontvangen, wat de kans vergroot dat iemand een brief opent in plaats van een e-mail. Daarnaast zijn de resultaten van direct mail goed meetbaar. Met direct mail weet je precies hoeveel je hebt verstuurd en kun je nauwkeurig meten wat de respons is, bijvoorbeeld door het gebruik van speciale actiecodes, aparte websites, telefoonnummers of e-mailadressen.

Direct mailings bieden ook ruimte voor creativiteit. Je kunt bijvoorbeeld bijzonder papier of een mooie envelop gebruiken, iets extra's toevoegen of kiezen voor personalisatie door middel van een handgeschreven brief of het aanspreken van de ontvanger bij naam.

Wat misschien niet algemeen bekend is over direct mailings:

  • Direct mail heeft een hogere responsrate omdat het door consumenten als persoonlijker wordt ervaren.
  • Direct mail wordt steeds gerichter door geavanceerde data-analyse en targeting, wat het effectiever maakt voor specifieke doelgroepen.  
  • Meten van de effectiviteit van direct mail is eenvoudiger dan bij digitale marketing, vanwege het gemakkelijk traceerbare aantal verzonden en ontvangen stuks.
  • Veel bedrijven verduurzamen hun direct mail campagnes door het gebruik van recyclebare materialen.
  • Ondanks de groei van digitale marketing blijft direct mail een effectieve manier om consumenten te bereiken en te engageren.

Ontvang aantrekkelijke tarieven voor zowel nationale als internationale post en Direct Mail via Directmailverzenden.nl. Bovendien zorgen wij voor een nauwkeurige verzending door het controleren en corrigeren van adressenbestanden.

Waarom kiezen voor Directmailverzenden.nl voor de verzending van jouw post, tijdschriften en/of Direct Mail?

  • Concurrerende tarieven, zowel nationaal als internationaal  
  • Gratis validatie van jouw adressenbestand voor foutloze verzending binnen Nederland
  • Voordelige verpakkingskosten voor jouw mailings en post
 
 
 
 
 
 
 
 

Ons bedrijf excelleert in het opzetten van doelgerichte direct mailcampagnes, het beheren van strategie en het nauwkeurig drukken van materialen. We tillen jouw boodschap naar nieuwe hoogten en leveren impactvolle communicatie.