DTP + Vormgeving

Het ontwerpen en vormgeven van drukwerk en reclame-uitingen is cruciaal voor een sterke presentatie. Het zorgvuldig gebruik van typografie, tekst, kleuren, afbeeldingen en illustraties is essentieel om de boodschap effectief over te brengen op de doelgroep.

Bij het ontwerpen van reclame-uitingen is het van groot belang om een duidelijk beeld te hebben van de beoogde doelgroep. Onze eigen afdeling voor vormgeving zorgt ervoor dat de basis van uw drukwerk altijd optimaal verzorgd is.

DTP (DeskTopPublishing) omvat het opmaken van documenten, waarbij een bestaand ontwerp wordt vertaald naar een specifiek formaat. Onze DTP afdeling zorgt ervoor dat de opmaak van uw drukwerk tot in de puntjes verzorgd is, zodat uw reclame-uiting optimaal tot uiting komt.

Wij bieden frisse, moderne en unieke ontwerpen die voldoen aan al jouw wensen, zowel digitaal als in print. Wij helpen bij het creëren van een passende huisstijl en bij het ontwerpen en vormgeven van flyers, folders en advertenties. Voor vrijwel alle grafische opdrachten en drukbegeleiding kun je bij ons terecht.

Het ontwerpen van een effectieve huisstijl en logo begint met een brainstormsessie of gedetailleerde beschrijving. We kijken naar concurrentie, markttrends, de unieke aspecten van het bedrijf, geschiedenis, toekomst en het huidige merk. Na goedkeuring werken we het definitieve logo verder uit en leveren vector-illustraties die naar elke grootte kunnen worden geschaald zonder verlies van kwaliteit.

Een effectief logo is beschrijfbaar, gedenkwaardig, werkt zonder kleur, is schaalbaar en relevant voor de sector. Het ontwerp moet relevant zijn voor de sector waarin het bedrijf opereert, door middel van onderzoek naar de betrokken industrie en de daar gehanteerde vormen.

Wij ontwerpen ook posters, boekjes en flyers die voldoen aan jouw wensen, zowel digitaal als in print. Daarnaast verzorgen we advertentie-opmaak voor magazines & kranten, met ervaring in het maken van advertenties voor zowel grote als kleine bedrijven. Onze jarenlange ervaring met mediabureaus en reclamebureaus heeft onze klanten geen windeieren gelegd.

 
 
 
 
 
 
 
 

Best Reclamestudio specialiseert zich in het fris benaderen van projecten, waardoor we jouw boodschap krachtig en visueel aantrekkelijk overbrengen.